Да ли Здјелар први напушта Партизан?!

Све гласније су приче како ће Саша Здјелар већ ове зиме напустити Партизан. Из иностранства стиже екстра појачање.

Фудбал 16.12.2018 | 19:15
Да ли Здјелар први напушта Партизан?!
Партизан увелико спрема реконструкцију тима. Као и пред сваки прелазни рок, тако се и ове зиме углавном говори о појачањима. Наводно је Иван Обрадовић, после деценије на иностраним теренима, једном ногом већ закорачио у Хумску.

Повратак некадашњег репрезентативца не би требало да буде и једино појачање на бековским позицијама, јер се све више прича и о ангажману младог десног бека Милана Гајића.

Међутим, биће и одлазака, а међу првима би Партизан могао да напусти Саша Здјелар, фудбалер који је прошле зиме стигао из Олимпијакоса на позајмицу, да би у међувремену потписао трогодишњи уговор са црно-белима.

Занимљиво, за Здјелара се наводно интересује Бордо, екипа из које би Гајић требало да дође у Партизан.

"Заиста не знам шта се дешава. Нисам се чуо са Гајићем и Вукашином Јовановићем. Чекам и шта ће клуб да каже", остао је тајанствен Здјелар.

Поред имена о којима се увелико прича, црно-бели спремају и једно екстра појачање. Према сазнањима МОНДА, већ дуже време на скенеру скаута "парног ваљка" је млади офанзивни крилни нападач. Реч је о странцу, јаком индивидуалцу, чији би потпис требало да донесе разлику. Име се и даље држи у тајности…

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар