Da li Zdjelar prvi napušta Partizan?!

Sve glasnije su priče kako će Saša Zdjelar već ove zime napustiti Partizan. Iz inostranstva stiže ekstra pojačanje.

Fudbal 16.12.2018 | 19:15
Da li Zdjelar prvi napušta Partizan?!
Partizan uveliko sprema rekonstrukciju tima. Kao i pred svaki prelazni rok, tako se i ove zime uglavnom govori o pojačanjima. Navodno je Ivan Obradović, posle decenije na inostranim terenima, jednom nogom već zakoračio u Humsku.

Povratak nekadašnjeg reprezentativca ne bi trebalo da bude i jedino pojačanje na bekovskim pozicijama, jer se sve više priča i o angažmanu mladog desnog beka Milana Gajića.

Međutim, biće i odlazaka, a među prvima bi Partizan mogao da napusti Saša Zdjelar, fudbaler koji je prošle zime stigao iz Olimpijakosa na pozajmicu, da bi u međuvremenu potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima.

Zanimljivo, za Zdjelara se navodno interesuje Bordo, ekipa iz koje bi Gajić trebalo da dođe u Partizan.

"Zaista ne znam šta se dešava. Nisam se čuo sa Gajićem i Vukašinom Jovanovićem. Čekam i šta će klub da kaže", ostao je tajanstven Zdjelar.

Pored imena o kojima se uveliko priča, crno-beli spremaju i jedno ekstra pojačanje. Prema saznanjima MONDA, već duže vreme na skeneru skauta "parnog valjka" je mladi ofanzivni krilni napadač. Reč je o strancu, jakom individualcu, čiji bi potpis trebalo da donese razliku. Ime se i dalje drži u tajnosti…

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar