Сари кидише да доведе Пулишића!

За 67. 000. 000 евра, можда потпис падне већ у јануару! Енглески медији пишу да 20-годишњи фудбалер жели да пређе у Челси и да је посао близу реализације.

Фудбал 18.12.2018 | 13:45
Сари кидише да доведе Пулишића!
Енглески Дејли Мејл пише да ће Челси довести Кристијана Пулишића на лето 2019. године. Наиме, тренер Плаваца Маурисио Сари жели да купи овог играча, а помиње се цена од 60.000.000 фунти што је негде око 67.000.000 евра. 

Пулишић би требало у редове Плаваца да пређе на лето, а посао би могао да се озваничи већ на почетку јануара када се отвори прелазни рок. Наводно овај 20-годишњи фудбалер из Борусије Дортмунд жели да дође да игра на Стамфорд Бриџу. Само је питање шта ће рећи Дортмунд. 

Преостаје да се два клуба усагласе око висине обештећења овог деснокрилног фудбалера. Управо на тој позицији Челси и види Пулишића. Да не помињемо да је Пулишић испао у други план због Џејдона Санча и да то додатно диже могућност да дође до оваквог договора.

Није тајна да је и Ливерпул са Јиргеном Клопом на челу љубитељ игре Пулишића и да га је хтео на Енфилду, али очигледно да је млади фудбалер решио да обуче плави дрес.

Пулишићу уговор истиче 2020. године па би ово могао да буде прави тренутак за Дортмунд да поново узме велики новац Енглезима за своје таленте које је произвела.

"Енглеска, Премијер лига, то је лига у којој многи клинци сањају да играју. Нема разлога да можда једног дана не заиграм тамо", рекао је недавно Пулишић.

На Острву се баве и тиме како би долазак Пулишића утицао на статус Калума Хадсона Одоија. Његова судбина у Челсију би била под знаком питања, а свакако га Бајерн прати. Одои има уговор до 2020. године. Њега прате и Лајпциг и Монако, тако би се Челси коцкао да га изгуби за јако мали новац - око 2.000.000 фунти.

Вилијан, Педеро и Азар су већ испред Одоија, а долазак Пулишића би му додатно смањио шансе.

Раније се помињало да би Челси због проблема са довођењем играча могао да пожури и купи Пулишића за 80.000.000 евра, али пошто се ситуација очигледно смирила од новембра до данас, Плавци ће моћи лакше да преговарају о цени и мало је спусте.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар