Шок терапија, па побједа Звезде у Шапцу!

У првом мечу после одласка Дејана Савића, црвено-бели остварили други тријумф ове сезоне.

Остали спортови 16.12.2018 | 13:15
Шок терапија, па побједа Звезде у Шапцу!
За многе изненадно, Дејан Савић је напустио клупу Звезде, због "моралних разлога", после лошег почетка сезоне и само пет освојених бодова у седам кола регионалне лиге, уз четири убедљива пораза у Лиги шампиона.

Ове суботе, у првом мечу од растанка са трофејним стручњаком, црвено-бели су позитивно реаговали на шок-терапију:

Шабац - Звезда 8:9 (2:1, 1:3, 3:4, 2:1)

У узбудљивом мечу против тима чији гол чува златни "делфин" Гојко Пијетловић, црвено-беле су ка победи водили Вељко Танкосић са три гола, Милош Максимовић и Марко Радовић са по два и Андриа Битадзе и Кристијан Шулц са по једним.

На другој страни, Драгољуб Рогач постигао је четири гола, али то није било довољно да бодови остану у Шапцу, као ни хици Николе Лукића (два), Петра Велкића и Николе Марковића (по један).

Савићево место од утакмице у Шапцу преузео је Александар Филиповић, његов досадашњи први сарадник.

"Можда су играчи били 'препаднути'...

"Савићева оставка већ два дана је најактуелнија у српском ватерполу, уз потврде да ће "делфини" наредног лета у Београду имати шансу да изборе "олимпијску визу", а у разговору за "Спортски журнал" коментарисао је и Игор Милојевић, председник Звезде. "Савић је са нама доста урадио. Мислим и да се преморио са једне стране, а са друге да можда, као што је и рекао, и није успео да од екипе добије оно што жели. Такође, можда су и играчи били мало препаднути рада са њим. Онда се све скупило и ту смо где смо", изјавио је он.

Резултати 8. кола регионалне лиге:

Јадран Сплит - Морнар 7:6
Младост - ПОШК 19:3
Југ - Приморац 17:7
Јадран Царине - Партизан 10:6
Шабац - Звезда 8:9

Табела: Младост 24, Југ 19, Јадран Царине Херцег Нови 18, Јадран Сплит 16, Морнар 9, Шабац 9, Звезда 8, Приморац 7, Партизан 4, ПОШК 3.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар