Пао договор: Ариза у Вашингтону!

Финиксу коначно стиже плејмејкер!

Кошарка 16.12.2018 | 14:45
Пао договор: Ариза у Вашингтону!
Био је виђен на излазним вратима Финикса, онда је настала општа конфузија у преговорима три екипе, али на крају Тревор Ариза ипак има нови клуб.

Искусни крилни кошаркаш Финикса прелази у Вашингтон, али не у трејду три стране, већ искључиво преговорима са Визардсима. Санси ће коначно добити плејмејкера за којим толико вапе, а то је Остин Риверс! Иако му по вокацији позиција организатора игре није примарна... Тиму из Аризоне приде долази и млади крилни кошаркаш Кели Убре, а у посао неће бити убачени никакви будући пикови.

Ова одлука долази само неколико сати пошто је објављено да су пропали разговори о трејду између Финикса, Вашингтона и Мемфиса због велике конфузије на релацији тимова из Аризоне и Тенесија око тога који је од двојице Брукса заправо мета. Подсетимо, Финикс је тражио Дилона, док су у Мемфису веровали да колеге на другој страни стола заправо хоће Маршона. Када су разговори пропали, Финикс и Вашингтон су убрзо отворили нову рунду приче и брзо нашли решење задовољавајуће за обе стране.

Подсетимо, Лос Анђелес Лејкерси су последњих дана озбиљно меркали Аризу, чак се помињало да би могао да се догоди трејд између Језерџија, Финикса и Вашингтона, где би био укључен и Кентавијус Калдвел Поуп, али од тог посла на крају није било ништа. Занимљиво, непосредно пре него што је пао договор Финикса и Вашингтона за актуелни трејд управа Санса добила је позив од Лејкерса како би пробали да се договоре, али није ишло...

Аризин уговор у Финиксу био је вредан 15.000.000 долара и важио је до краја сезоне.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар