Pao dogovor: Ariza u Vašingtonu!

Finiksu konačno stiže plejmejker!

Košarka 16.12.2018 | 14:45
Pao dogovor: Ariza u Vašingtonu!
Bio je viđen na izlaznim vratima Finiksa, onda je nastala opšta konfuzija u pregovorima tri ekipe, ali na kraju Trevor Ariza ipak ima novi klub.

Iskusni krilni košarkaš Finiksa prelazi u Vašington, ali ne u trejdu tri strane, već isključivo pregovorima sa Vizardsima. Sansi će konačno dobiti plejmejkera za kojim toliko vape, a to je Ostin Rivers! Iako mu po vokaciji pozicija organizatora igre nije primarna... Timu iz Arizone pride dolazi i mladi krilni košarkaš Keli Ubre, a u posao neće biti ubačeni nikakvi budući pikovi.

Ova odluka dolazi samo nekoliko sati pošto je objavljeno da su propali razgovori o trejdu između Finiksa, Vašingtona i Memfisa zbog velike konfuzije na relaciji timova iz Arizone i Tenesija oko toga koji je od dvojice Bruksa zapravo meta. Podsetimo, Finiks je tražio Dilona, dok su u Memfisu verovali da kolege na drugoj strani stola zapravo hoće Maršona. Kada su razgovori propali, Finiks i Vašington su ubrzo otvorili novu rundu priče i brzo našli rešenje zadovoljavajuće za obe strane.

Podsetimo, Los Anđeles Lejkersi su poslednjih dana ozbiljno merkali Arizu, čak se pominjalo da bi mogao da se dogodi trejd između Jezerdžija, Finiksa i Vašingtona, gde bi bio uključen i Kentavijus Kaldvel Poup, ali od tog posla na kraju nije bilo ništa. Zanimljivo, neposredno pre nego što je pao dogovor Finiksa i Vašingtona za aktuelni trejd uprava Sansa dobila je poziv od Lejkersa kako bi probali da se dogovore, ali nije išlo...

Arizin ugovor u Finiksu bio je vredan 15.000.000 dolara i važio je do kraja sezone.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar