Ко је рекао да се игра, не зна ни како изгледа лопта!

Здјелар огорчен! Везиста Партизана самокритичан и свестан лоше сезоне.

Фудбал 15.12.2018 | 16:15
Ко је рекао да се игра, не зна ни како изгледа лопта!
Разочарање у Хумској 1. По више основа. Један од утисака је начин на који је Партизан изгубио још два бода у првенству, али се у фудбалу, игри и тактици не може толико полемисати ако се зна да су и црно-бели и Мачва имали додатног противника – снег.

Вејавица у петка вече спречила је боље издање Парног ваљка и оставила простор за широку дебату у спортским круговима, с тим да се на црно-белој страни Топчидерског брда питају зашто су уопште морали на терен.

„Свима је било јасно да је немогуће играти у онаквим условима. Ко год да је рекао да почнемо утакмицу вероватно никада у животу није изашао на терен, не зна како лопта изгледа и како терен изгледа у таквим околностима. Било је катастрофално, десет или 15 центиметара снега. То је нехумано за игру“, огорчено је деловао Саша Здјелар, капитен Парног ваљка на премијерном сусрету 21. суперлигашког кола.

Одлуку о почетку утакмице по вејавици донео је судија Александар Живковић из Ниша, после консултација са делегатом Драгославом Ђерманом из Бачке Паланке, после консултација са представницима клубова.

„Ко год да је делегат, ко год да организује меч, мора да зна да на онаквом терену не може да се игра. Било је логично да се одложи за неке наредне дане или за други део првенства, пошто је било немогуће играти фудбал“.

Кад је немогуће играти онда и не изненађује што је на крају остало као и на почетку – 0:0.

„Чак и у тим условима смо створили поприличан број шанси за гол, али нисмо успели да га дамо. Не знам шта је разлог, мораћемо да порадимо на томе у будућности. Желим да честитам саиграчима, јер смо 45 минута играли са играчем мање, показали карактер, вољу да постигнемо гол. Шта је – ту је, идемо на одмор, незадовољни због резултата против Мачве“.

Црно-бели зимују на трећем месту на табели, далеко иза лидера Црвене звезде, а гледају у леђа и нишком Радничком.

„Слаба сезона је иза нас, нико није задовољан. Покушаћемо добро да се припремимо за наставак такмичења и поправимо утисак. Много смо бодова губили у завршницама утакмица, највише због индивидуалних грешака. Падали смо кад није требало и то је оно што морамо да коригујемо у другом делу првенства“, закључио је Саша Здјелар, који би могао да буде један од првих фудбалера који ће напсутити Топчидерско брдо током зиме, поготово што се за златног Орлића са Новог Зеланда распитује француски Бордо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар