Прича: Анти-Дембеле мере!

Кући се не враћа касно, телефон мора да буде укључен, и то са звуком!

Фудбал 17.12.2018 | 22:30
Прича: Анти-Дембеле мере!
Барселона жели да буде истрајна у томе да врати Усмана Дембелеа на прави пут. Тренер је срећан са његовим развитком. Валверде мисли да Усман може да буде још бољи, мора још много да напредује... Међутим, неке светлије ствари у његовој игри сада се појављују.

Главни проблем је у његовом приватном животу. Тренер, његов стручни штаб, као и играчи мисле да се ради о добром детету. Сви су сагласни у томе. Нема непријатеља, чак напротив, добро се уклопио. Али у исто време у Барселони су јасни да Усман има брљотина у приватном животу и да то мора да се промени. Мора да промени навике.

Није чак реткост да његови саиграчи добију поруку од Дембелеа који их пита када је тренинг. Чак ни то не зна понекад.

Већ смо писали да је главни проблем ноћни живот. Нејмар је волео да иде на покер, а Дембеле воли видео-игрице и серије. До ујутру их гледа и игра. То је главни проблем. Зато је закаснио два сата на тренинг па је кажњен с 200.000 евра.

Зато је Барселона морала да донесе Анти-Дембеле мере. Главна је следећа - не сме да искључи телефон нити да искључи звук када оде да спава. Зато што из клуба желе да могу да га провере где је и шта ради у свако доба дана и ноћи.

Барселона је разговарала и са представницима играча тако да ће се и они побринути да се ситуација промени. Сви се труде да инвестиција од 150.000.000 евра не оде дођавола. Већ су га "дрмнули" по џепу, али се у клубу надају да ће дипломатски приступ имати још боље ефекте.

Дембеле је на последње две утакмице дао два гола. Можда је то најава неког новог Усмана.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар