Priča: Anti-Dembele mere!

Kući se ne vraća kasno, telefon mora da bude uključen, i to sa zvukom!

Fudbal 17.12.2018 | 22:30
Priča: Anti-Dembele mere!
Barselona želi da bude istrajna u tome da vrati Usmana Dembelea na pravi put. Trener je srećan sa njegovim razvitkom. Valverde misli da Usman može da bude još bolji, mora još mnogo da napreduje... Međutim, neke svetlije stvari u njegovoj igri sada se pojavljuju.

Glavni problem je u njegovom privatnom životu. Trener, njegov stručni štab, kao i igrači misle da se radi o dobrom detetu. Svi su saglasni u tome. Nema neprijatelja, čak naprotiv, dobro se uklopio. Ali u isto vreme u Barseloni su jasni da Usman ima brljotina u privatnom životu i da to mora da se promeni. Mora da promeni navike.

Nije čak retkost da njegovi saigrači dobiju poruku od Dembelea koji ih pita kada je trening. Čak ni to ne zna ponekad.

Već smo pisali da je glavni problem noćni život. Nejmar je voleo da ide na poker, a Dembele voli video-igrice i serije. Do ujutru ih gleda i igra. To je glavni problem. Zato je zakasnio dva sata na trening pa je kažnjen s 200.000 evra.

Zato je Barselona morala da donese Anti-Dembele mere. Glavna je sledeća - ne sme da isključi telefon niti da isključi zvuk kada ode da spava. Zato što iz kluba žele da mogu da ga provere gde je i šta radi u svako doba dana i noći.

Barselona je razgovarala i sa predstavnicima igrača tako da će se i oni pobrinuti da se situacija promeni. Svi se trude da investicija od 150.000.000 evra ne ode dođavola. Već su ga "drmnuli" po džepu, ali se u klubu nadaju da će diplomatski pristup imati još bolje efekte.

Dembele je na poslednje dve utakmice dao dva gola. Možda je to najava nekog novog Usmana.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar