Поново ради веза Франкфурт - Мадрид!

И Реал гризе за Луку Јовића! Тако бар пише локални лист из главног града Шпаније.

Фудбал 16.12.2018 | 23:45
Поново ради веза Франкфурт - Мадрид!
Свакодневно се пише и прича о Бајерну, скаути Барселоне га већ дуго држе на оку, а каријеру српског нападач из Ајнтрахта Луке Јовића прате и људи из Реал Мадрида. Тако бар пише локални „Диарио“ који у краљевском клубу има одличне везе, па је тако први известио да ће Лоптеги преузети кормил актуленог шампиона Европе.

После бруталног старта у овој сезони и 15 постигнутих голова у свим такмичењима Лука Јовић је постао највећа сензација европског фудбала. Спекулише се да ће на његовој продаји Ајнтрахт инкасирати између 40 и 60 милиона евра, а то је цифра коју могу да испоштују само клубови Топ нивоа.

Локални мадридски „Диарио“ истиче да је Реал Мадрид један од њих, посебно што је Јовић опсервиран од стране вечитог ривала из Каталоније. У Реа,лу се надају да би могли да искористе добре везе које имају са представницима Ајнтрахта.

Млади репрезентативац Шпаније Хесус Ваљехо је управо као играч Реал Мадрида једну сезону провео на позајмици у Франкфурту. Такође, Ајнтрахт и Реал су сарађивали приликом одласка Оскара Маскарела у Немачку..

„Лука Јовић је корпулентан нападач који може да замени Бензему. Његово довођење неће бити једноставно, јер га желе Ливерпул и Барселона. Ако задржи висок ниво игара могли бисмо на лето да видимо прави рат за његов потпис. Профитираће Ајнтрахт“, пише у тексту мадридског листа.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар