Ponovo radi veza Frankfurt - Madrid!

I Real grize za Luku Jovića! Tako bar piše lokalni list iz glavnog grada Španije.

Fudbal 16.12.2018 | 23:45
Ponovo radi veza Frankfurt - Madrid!
Svakodnevno se piše i priča o Bajernu, skauti Barselone ga već dugo drže na oku, a karijeru srpskog napadač iz Ajntrahta Luke Jovića prate i ljudi iz Real Madrida. Tako bar piše lokalni „Diario“ koji u kraljevskom klubu ima odlične veze, pa je tako prvi izvestio da će Loptegi preuzeti kormil aktulenog šampiona Evrope.

Posle brutalnog starta u ovoj sezoni i 15 postignutih golova u svim takmičenjima Luka Jović je postao najveća senzacija evropskog fudbala. Spekuliše se da će na njegovoj prodaji Ajntraht inkasirati između 40 i 60 miliona evra, a to je cifra koju mogu da ispoštuju samo klubovi Top nivoa.

Lokalni madridski „Diario“ ističe da je Real Madrid jedan od njih, posebno što je Jović opserviran od strane večitog rivala iz Katalonije. U Rea,lu se nadaju da bi mogli da iskoriste dobre veze koje imaju sa predstavnicima Ajntrahta.

Mladi reprezentativac Španije Hesus Valjeho je upravo kao igrač Real Madrida jednu sezonu proveo na pozajmici u Frankfurtu. Takođe, Ajntraht i Real su sarađivali prilikom odlaska Oskara Maskarela u Nemačku..

„Luka Jović je korpulentan napadač koji može da zameni Benzemu. Njegovo dovođenje neće biti jednostavno, jer ga žele Liverpul i Barselona. Ako zadrži visok nivo igara mogli bismo na leto da vidimo pravi rat za njegov potpis. Profitiraće Ajntraht“, piše u tekstu madridskog lista.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar