Може ли Барсин вишак да донесе квалитет Челсију и Арсеналу?!

Процењује се да би Каталонци од његове продаје ове зиме могли да инкасирају између 10. 000. 000 и 15. 000. 000 евра.

Фудбал 20.12.2018 | 14:00
Може ли Барсин вишак да донесе квалитет Челсију и Арсеналу?!
Денис Суарез одлази ове зиме из Барселоне у потрази за жељеном минутажом, а према писању Марке у пол позицији за његово ангажовање налазе се лондоснки "тешкаши" Арсенал и Челси.

Суарез није успео да се избори за жељену минутажу код Ернестеа Валвердеа, па је одлучио да напусти клуб у који је стигао на лето 2016. године из Виљареала.

Наравно, потребно је да понуда неког од заинтересованих клубова задовољи захтеве Барселоне, с обзиром да Суарезу актуелни уговор утиче на лето 2020. године. Каталонци наводно захтевају између 10.000.000 и 15.000.000 евра.

Како пише Марка, присутно је и интересвање Валенсије, с обзиром да Гарсија Марселино Торал изузетно цени квалитете Барсиног универзалца. А ту је и Милан, који у овом тренутку ипак не може да "стане на црту" поменутим лондонским клубовима.

Процењује се да би Суарез најбоље "легао" систем који форсира Унај Емери, али не би имао ништа против ни да заврши на Стамфорд Брџу.

Суарез је ове сезоне забележио пет наступа у свим такмичењима за Барселону, а два пута се уписао у стрелце у Купу краља. Његов основни квалитет је то што може да одговори навише позиција у везном реду.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар