Može li Barsin višak da donese kvalitet Čelsiju i Arsenalu?!

Procenjuje se da bi Katalonci od njegove prodaje ove zime mogli da inkasiraju između 10. 000. 000 i 15. 000. 000 evra.

Fudbal 20.12.2018 | 14:00
Može li Barsin višak da donese kvalitet Čelsiju i Arsenalu?!
Denis Suarez odlazi ove zime iz Barselone u potrazi za željenom minutažom, a prema pisanju Marke u pol poziciji za njegovo angažovanje nalaze se londosnki "teškaši" Arsenal i Čelsi.

Suarez nije uspeo da se izbori za željenu minutažu kod Ernestea Valverdea, pa je odlučio da napusti klub u koji je stigao na leto 2016. godine iz Viljareala.

Naravno, potrebno je da ponuda nekog od zainteresovanih klubova zadovolji zahteve Barselone, s obzirom da Suarezu aktuelni ugovor utiče na leto 2020. godine. Katalonci navodno zahtevaju između 10.000.000 i 15.000.000 evra.

Kako piše Marka, prisutno je i interesvanje Valensije, s obzirom da Garsija Marselino Toral izuzetno ceni kvalitete Barsinog univerzalca. A tu je i Milan, koji u ovom trenutku ipak ne može da "stane na crtu" pomenutim londonskim klubovima.

Procenjuje se da bi Suarez najbolje "legao" sistem koji forsira Unaj Emeri, ali ne bi imao ništa protiv ni da završi na Stamford Brdžu.

Suarez je ove sezone zabeležio pet nastupa u svim takmičenjima za Barselonu, a dva puta se upisao u strelce u Kupu kralja. Njegov osnovni kvalitet je to što može da odgovori naviše pozicija u veznom redu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar