Брисел: Меркел збунила новинаре

Њемачка канцеларка Ангела Меркел данас је накратко збунила новинаре у Бриселу када је изгледало да ће да каже да ће радити против останка Велике Британије у ЕУ након евентуалног другог референдума, јавља Ројтерс.

Свијет 14.12.2018 | 20:59
Брисел: Меркел збунила новинаре
"Наравно да ћемо то узети у обзир. Знате да се спремамо за такву могућност, али у смислу шта је у нашој моћи и за шта можемо да преузмемо одговорност, учинићемо све да обезбиједимо да се то не деси", рекла је Меркел прије него што се закашљала.

Агенција наводи да је Меркелова, која је била видно прехлађена током дводневног самита ЕУ у Бриселу, изгледа мислила да су је новинари питали шта ће урадити у случају да не дође до споразума о Бреxиту, а њен портпарол је одмах изјавио да није добро чула питање и да је преформулисала одговор.

"А, ОК. То је потпуно спекулативно питање и ја никада не одговарам на таква", рекла је Ангела Меркел.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

мими53

14.12.2018 22:43

Бозе како ми немамо такав умни капацитет да нам води дрзаву.ПОРЕД ОВИХ ПРОПАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кик

15.12.2018 17:40

Да знас праву истину о овим " интелигентним " не би их позелио ни најгорем непријатељу.

Name

Деwац

16.12.2018 09:33

Љубим ти Руку Ангела.Хљебом ме хранис дала си ми слободу и сва права.Поцркајте Овцице у својим Банана дрзавицама.Бице вам како Јаки казу .Она кад казе доста висе игре на сугавом Балкану онда је Тхе Енд нема пара а стиме и васих дрзавица које зиве на КРЕДИТ.

ОДГОВОРИТЕ