Видео: Стиг Тефтинг у епизоди - "Вјетрови (ме ломе!) у студију"!

Легендарни дански фудбалер приредио колегама са ТВ-а незабораван и надасве смрдљив крај радног дана!

Фудбал 16.12.2018 | 20:00
Видео: Стиг Тефтинг у епизоди - "Вјетрови (ме ломе!) у студију"!
Док је играо фудбал за Хамбургер и Болтон тамо крајем прошлог и почетком овог века, Стиг Тефтинг је био познат као права звер на терену, али и ван њега, која није бирала кога ће да пошаље у болницу.

Када је био бесан, тукао је кога је стигао, саиграче, противнике, навијаче, па чак и папараце од који је један завршио у леденој реци. Популарна "Косилица" је провела и неко време иза решетака, а члан је мотористичке банде и ватрен навијач Архуса. Суров, јак и лудачког изгледа, утеривао је страх у кости где год се појави. Са лоптом је мало тога знао, али је незнање надокнађивао савршеном спремом, животињском снагом и одлучношћу без премца. Одиграо је и 42 утакмице за родну Данску и остао заувек у срцима навијача свих клубова за које је наступао.

Али био је довољан један тренутак непажње, па да се тај његов сурови шмек претопи у једну од најсмешнијих сцена на телевизији у последње време. Тефтинг, који у последње време ради као коментатор утакмица у домовини, на крају преноса утакмице Вејле - Брондби "пустио је голуба", то јест прднуо. Колега и колегиница као да се нису превише изненадили, те делује да му ово није био први пут да им усмрди студио пред угашеним камерама.



Наравно, настао је хаос од смеха, а Тефтинг је некако успео да изговори "Нисам очекивао да ће прдеж бити тако гласан!", на шта су сви у студио просто попадали,а  колегиница му је само добацила да је одвратан.

Снимак се у међувремену нашао на интернету јер је некоме очигледно дојадило понашање Косилице. Али ако Стиг нађе ко је то урадио, неће му бити лако.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар