Video: Stig Tefting u epizodi - "Vjetrovi (me lome!) u studiju"!

Legendarni danski fudbaler priredio kolegama sa TV-a nezaboravan i nadasve smrdljiv kraj radnog dana!

Fudbal 16.12.2018 | 20:00
Video: Stig Tefting u epizodi - "Vjetrovi (me lome!) u studiju"!
Dok je igrao fudbal za Hamburger i Bolton tamo krajem prošlog i početkom ovog veka, Stig Tefting je bio poznat kao prava zver na terenu, ali i van njega, koja nije birala koga će da pošalje u bolnicu.

Kada je bio besan, tukao je koga je stigao, saigrače, protivnike, navijače, pa čak i paparace od koji je jedan završio u ledenoj reci. Popularna "Kosilica" je provela i neko vreme iza rešetaka, a član je motorističke bande i vatren navijač Arhusa. Surov, jak i ludačkog izgleda, uterivao je strah u kosti gde god se pojavi. Sa loptom je malo toga znao, ali je neznanje nadoknađivao savršenom spremom, životinjskom snagom i odlučnošću bez premca. Odigrao je i 42 utakmice za rodnu Dansku i ostao zauvek u srcima navijača svih klubova za koje je nastupao.

Ali bio je dovoljan jedan trenutak nepažnje, pa da se taj njegov surovi šmek pretopi u jednu od najsmešnijih scena na televiziji u poslednje vreme. Tefting, koji u poslednje vreme radi kao komentator utakmica u domovini, na kraju prenosa utakmice Vejle - Brondbi "pustio je goluba", to jest prdnuo. Kolega i koleginica kao da se nisu previše iznenadili, te deluje da mu ovo nije bio prvi put da im usmrdi studio pred ugašenim kamerama.



Naravno, nastao je haos od smeha, a Tefting je nekako uspeo da izgovori "Nisam očekivao da će prdež biti tako glasan!", na šta su svi u studio prosto popadali,a  koleginica mu je samo dobacila da je odvratan.

Snimak se u međuvremenu našao na internetu jer je nekome očigledno dojadilo ponašanje Kosilice. Ali ako Stig nađe ko je to uradio, neće mu biti lako.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar