Швеђанин - највјернији навијач на свијету!

Магнус Как показао је шта значи права љубав према клубу!

Фудбал 19.12.2018 | 09:45
Швеђанин - највјернији навијач на свијету!
Навијачка љубав према клубу некада нема границе.

Највернији покушавају на разне начине да покажу колико су привржени некој екипи, па су тако преваљивали више хиљада километара и издвајали велике своте новца да би пратили њихове утакмице, имали смо случајеве да су појединци просили своје драге баш на утакмицама, венчавали се у дресовима и на стадионима, сахрањивали у ковчезима у бојама клубова…

Швеђанин Магнус Как урадио је нешто ново.

АИК има посебан однос према својим навијачима, због чега је дрес са бројем 1 званично повучен из употребе јер је он намењен највернијим фановима
Искористио је прилику да докаже своју љубав према клубу АИК из Стокхолма тако што јепрви купио доживотну улазницу за праћење утакмица тог тима.

Шведски првак је пред почетак нове сезоне пустио у продају сезонске карте за праћење свих дуела наредне године, али и увео новину - вечну улазницу, која власнику омогућава да прати све мечеве екипе АИК у домаћем првенству до краја живота.

Как је постао први власник те улазнице. Платио ју је 189.100 шведских круна, односно 19.000 евра.

"Одлука о куповини ове карте јуче је била добра, а данас је још боља. Не знам шта ће ми живот донети у наредних 30 година и шта ћу тачно радити, али знам да ћу бити на трибинама", поручио је први власник доживотне улазнице.

Челници шведског клуба поручили су да и продаја сезонских улазница иде одлично, па су већ продали 5.400 карата, иако првенство тек почиње у марту.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар