Šveđanin - najvjerniji navijač na svijetu!

Magnus Kak pokazao je šta znači prava ljubav prema klubu!

Fudbal 19.12.2018 | 09:45
Šveđanin - najvjerniji navijač na svijetu!
Navijačka ljubav prema klubu nekada nema granice.

Najverniji pokušavaju na razne načine da pokažu koliko su privrženi nekoj ekipi, pa su tako prevaljivali više hiljada kilometara i izdvajali velike svote novca da bi pratili njihove utakmice, imali smo slučajeve da su pojedinci prosili svoje drage baš na utakmicama, venčavali se u dresovima i na stadionima, sahranjivali u kovčezima u bojama klubova…

Šveđanin Magnus Kak uradio je nešto novo.

AIK ima poseban odnos prema svojim navijačima, zbog čega je dres sa brojem 1 zvanično povučen iz upotrebe jer je on namenjen najvernijim fanovima
Iskoristio je priliku da dokaže svoju ljubav prema klubu AIK iz Stokholma tako što jeprvi kupio doživotnu ulaznicu za praćenje utakmica tog tima.

Švedski prvak je pred početak nove sezone pustio u prodaju sezonske karte za praćenje svih duela naredne godine, ali i uveo novinu - večnu ulaznicu, koja vlasniku omogućava da prati sve mečeve ekipe AIK u domaćem prvenstvu do kraja života.

Kak je postao prvi vlasnik te ulaznice. Platio ju je 189.100 švedskih kruna, odnosno 19.000 evra.

"Odluka o kupovini ove karte juče je bila dobra, a danas je još bolja. Ne znam šta će mi život doneti u narednih 30 godina i šta ću tačno raditi, ali znam da ću biti na tribinama", poručio je prvi vlasnik doživotne ulaznice.

Čelnici švedskog kluba poručili su da i prodaja sezonskih ulaznica ide odlično, pa su već prodali 5.400 karata, iako prvenstvo tek počinje u martu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar