Клоп одговорио Мурињу: Ти си најбољи менаџер!

Менаџер Ливерпула, Јирген Клоп, на себи својствен начин је одговорио на прозивке Жозеа Муриња о броју трофеја на клупи Ливерпула.

Фудбал 15.12.2018 | 10:15
Клоп одговорио Мурињу: Ти си најбољи менаџер!
Португалац је рекао да су "трофеји важни" и да ће се о Клоповом учинку на Енфилду на крају све гледати кроз трофеје, а Клоп је узвратио помало ироничним одговором.

"Манчестер јунајтед никад не показује мањак амбиција. Мурињо је најуспешнији менаџер на свету, тако стоје ствари", рекао је немачки стручњак.

Он није желео да буде увучен у стандардне Мурињове "мисаоне игре" уочи сваког великог меча, па је похвално говорио о наредном противнику.

"Никада ме није интересовало колико поена има Манчестер јунајтед. Свестан сам критика које стижу, али потпуно сам се искључио као и сви у тиму јер противник има много квалитета, брзину и технику, једноставно све. Де Хеа на голу, Рашфорд, Лукаку и Лингард су невероватни. Не судимо о њима по броју бодова који имају, већ по квалитету", рекао је Клоп.

Он је додао и да је време да Ливерпул победи Јунајтед на "Енфилду", а то се није догодило још од септембра 2013. када је менаџер био Брендан Роџерс и када је било 1:0.

"Морамо да будемо љути на терену у недељу и бићемо. Борићемо се за те поене. Време је. Знам да ће бити тешка утакмица, али бићемо спремни. Ако Алекс Фергусон каже да је ово енглески класико, онда у реду, јер сам већ имао један такав у Немачкој. Мени је то меч као и сви други, дајете све да победите. Историјски, то је велики меч и драго ми је да чујем да је то енглески класико", поручио је менаџер Ливерпула.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар