Klop odgovorio Murinju: Ti si najbolji menadžer!

Menadžer Liverpula, Jirgen Klop, na sebi svojstven način je odgovorio na prozivke Žozea Murinja o broju trofeja na klupi Liverpula.

Fudbal 15.12.2018 | 10:15
Klop odgovorio Murinju: Ti si najbolji menadžer!
Portugalac je rekao da su "trofeji važni" i da će se o Klopovom učinku na Enfildu na kraju sve gledati kroz trofeje, a Klop je uzvratio pomalo ironičnim odgovorom.

"Mančester junajted nikad ne pokazuje manjak ambicija. Murinjo je najuspešniji menadžer na svetu, tako stoje stvari", rekao je nemački stručnjak.

On nije želeo da bude uvučen u standardne Murinjove "misaone igre" uoči svakog velikog meča, pa je pohvalno govorio o narednom protivniku.

"Nikada me nije interesovalo koliko poena ima Mančester junajted. Svestan sam kritika koje stižu, ali potpuno sam se isključio kao i svi u timu jer protivnik ima mnogo kvaliteta, brzinu i tehniku, jednostavno sve. De Hea na golu, Rašford, Lukaku i Lingard su neverovatni. Ne sudimo o njima po broju bodova koji imaju, već po kvalitetu", rekao je Klop.

On je dodao i da je vreme da Liverpul pobedi Junajted na "Enfildu", a to se nije dogodilo još od septembra 2013. kada je menadžer bio Brendan Rodžers i kada je bilo 1:0.

"Moramo da budemo ljuti na terenu u nedelju i bićemo. Borićemo se za te poene. Vreme je. Znam da će biti teška utakmica, ali bićemo spremni. Ako Aleks Ferguson kaže da je ovo engleski klasiko, onda u redu, jer sam već imao jedan takav u Nemačkoj. Meni je to meč kao i svi drugi, dajete sve da pobedite. Istorijski, to je veliki meč i drago mi je da čujem da je to engleski klasiko", poručio je menadžer Liverpula.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar