Томић пред Мегу...

Млади, перспективни, агресивни, растрчани. . . ! Тренер Црвене звезде, Милан Томић, рекао је да његову екипу очекује тежак посао против Мега Бемакса.  Милојевић верује да Мега може прва да победи Звезду! Тренер Мега Бемакса Дејан Милојевић верује да ће његов тим може да направити изненађење и нанесе први пораз Црвеној звезди у АБА лиги.

Кошарка 14.12.2018 | 21:30
Томић пред Мегу...
Томић је додао да црвено-бели морају да буду на максималном нивоу ако желе да добију ту утакмицу.

"Очекује нас утакмица с екипом Меге која је све мечеве с кандидатима за висок пласман у АБА лиги до сада одиграла одлично. Победили су Цедевиту у Загребу, изгубили добијену утакмицу против Будућности у Подгорици, и против Партизана су одиграли добро. Млади су, изузетно перспективни, агресивни, растрчани, имају велики број скокова, украдених лопти, асистенција", рекао је Томић за клупски сајт.

Кошаркаши Црвене звезде прву половину регуларног дела такмичења у АБА лиги завршавају утакмицом против екипе Меге у Сремској Митровици.

Црвено-бели тај дуел дочекују без пораза и у добром расположењу након убедљиве победе над екипом Бреше. Мега, на другој страни, у регионалном такмичењу има седам победа и три пораза.

"Јасно је да нас очекује тежак посао и да морамо да будемо на максималном нивоу ако желимо да добијемо ту утакмицу", рекао је Томић.

Тренер Звезде за меч против Меге не може да рачуна на Марка Кешеља који је болестан.

"Имамо још неколико ситних повреда, па ћемо о коначном саставу за меч одлучити пред саму утакмицу у Сремској Митровици", рекао је Томић.

Капитен Звезде Бранко Лазић рекао је да су мечеви у Сремској Митровици увек неизвесни.

"Очекује нас утакмица с младом и амбициозном екипом, која игра агресивно, о чему говори и податак да имају у просеку скоро 40 скокова по мечу и осам украдених лопти, али и добро и несебично у нападу, са 20 асистенција по утакмици. Желимо да наставимо у добром ритму и да на прави начин у завршници календарске године одиграмо утакмице које нас очекују", рекао је Лазић.

Милојевић верује да Мега може прва да победи Звезду! Тренер Мега Бемакса Дејан Милојевић верује да ће његов тим може да направити изненађење и нанесе први пораз Црвеној звезди у АБА лиги.

Утакмица 11. кола АБА лиге Мега Бемакс – Црвена звезда игра се у суботу од 19 сати у Сремској Митровици.

"После меча у Подгорици, где је мало недостајало да направимо велико изненађење, сада у Сремској Митровици дочекујемо Црвену звезду, која ове сезоне још не зна за пораз у АБА лиги. Уз нашу препознатљиву агресивну одбрану и добру енергију на паркету, морамо да будемо концентрисани током целог тока сусрета јер ће у супротном Звезда умети да казни наше падове у игри", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Милојевић ни на предстојећем мечу неће моћи да рачуна на Костју Мушидија.

"Црвено-бели су свакако фаворити, а ми имамо добру прилику да покажемо где се налазимо у односу на најквалитетније екипе у лиги. Ако нам се укаже шанса за изненађење, надам се да ћемо успети да је искористимо".

Капитен Меге Бранислав Ратковица додаје да његова екипа мора да буде на највишем нивоу против Црвене звезде.

"Играмо против изузетно квалитетне екипе која је без пораза ове године у АБА лиги. На свакој позицији имају по два изузетно искусна и квалитетна играча. Морамо да одиграмо на највишем нивоу у одбрани и нападу да бисмо дошли у ситуацију да се боримо за победу", поручио је Ратковица.

Утакмица се игра у суботу од 19.00.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар