Валенсија жели да оде из Јунајтеда већ у јануару!

Капитен Манчестер јунајтеда, Антонио Валенсија, има намеру да напусти клуб са "Олд Трафорда" већ у зимском прелазном року.

Фудбал 16.12.2018 | 16:15
Валенсија жели да оде из Јунајтеда већ у јануару!
Репрезентативац Еквадора је незадовољан минутажом у овој сезони пошто није почео меч у Премијер лиги скоро пуна три месеца.

Познато је да је почетком сезоне имао несугласице са менаџером Жозеом Мурињом који му је претходно замерио да се угојио током летње паузе.

Валенсија је у септембру лајковао пост на Инстаграму у којем је тражено да Жозе Мурињо добије отказ. Касније се извинио рекавши да је то урадио махинално и да није био свестан шта се тражи, пошто је пост био на енглеском језику.

Његов агент је протеклих дана боравио у Манчестеру како би разматрао могућност раскида уговора већ у јануару, пошто искусни фудбалер има понуду Вест Хема и неколико шпанских клубова.

Валенсија је тренутно играч који је најдуже у Јунајтеду, дошао је из Вигана 2009. у ери Алекса Фергусона и одиграо је од тада 337 утакмица за клуб, док је ове сезоне убележио свега седам наступа у свим такмичењима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар