Valensija želi da ode iz Junajteda već u januaru!

Kapiten Mančester junajteda, Antonio Valensija, ima nameru da napusti klub sa "Old Traforda" već u zimskom prelaznom roku.

Fudbal 16.12.2018 | 16:15
Valensija želi da ode iz Junajteda već u januaru!
Reprezentativac Ekvadora je nezadovoljan minutažom u ovoj sezoni pošto nije počeo meč u Premijer ligi skoro puna tri meseca.

Poznato je da je početkom sezone imao nesuglasice sa menadžerom Žozeom Murinjom koji mu je prethodno zamerio da se ugojio tokom letnje pauze.

Valensija je u septembru lajkovao post na Instagramu u kojem je traženo da Žoze Murinjo dobije otkaz. Kasnije se izvinio rekavši da je to uradio mahinalno i da nije bio svestan šta se traži, pošto je post bio na engleskom jeziku.

Njegov agent je proteklih dana boravio u Mančesteru kako bi razmatrao mogućnost raskida ugovora već u januaru, pošto iskusni fudbaler ima ponudu Vest Hema i nekoliko španskih klubova.

Valensija je trenutno igrač koji je najduže u Junajtedu, došao je iz Vigana 2009. u eri Aleksa Fergusona i odigrao je od tada 337 utakmica za klub, dok je ove sezone ubeležio svega sedam nastupa u svim takmičenjima.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar