Ас Бајерна преломио: Одлазим у Реал!

Фудбалер прекинуо сва нагађања. . .

Фудбал 15.12.2018 | 18:00
Ас Бајерна преломио: Одлазим у Реал!
После вишемесечних нагађања, потпомогнутих натегнутим односом са тренером Ником Ковачем, првотимац минхенског Бајерна одлучио је да напусти клуб.

Како преноси каталонски Спорт, Хамес Родригез је открио једном тамошњем новинару да је спреман за другу прилику у редовима актуелних еуропских првака и да жели поново да обуче дрес Реала из Мадрида.

„Одлазим у Реал, дефинитивно ћу се вратити у Мадрид“, рекао је наводно 27-годишњи офанзивац новинару телевизијског шоу програма Ел Чирингито.

Колумбијски репрезентативац тренутно одрађује другу годину у Бајерну, где се налази на позајмици која му истиче следећег лета. У последње време не игра због повреде, а док је био здрав није био стандардан у тиму због несугласица с хрватским стратегом.

Иако наведени новинар није рекао када би Хамес требало тачно да се врати у Мадрид, то ће се вероватно догодити тек на лето како Реал не би морао да исплати никакве пенале немачком прваку.

Ову информацију сам фудбалер је открио током утакмице финала Копа Либертадорес у Мадриду у недељу увече, где је виђен међу бројним фудбалским звездама.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар