As Bajerna prelomio: Odlazim u Real!

Fudbaler prekinuo sva nagađanja. . .

Fudbal 15.12.2018 | 18:00
As Bajerna prelomio: Odlazim u Real!
Posle višemesečnih nagađanja, potpomognutih nategnutim odnosom sa trenerom Nikom Kovačem, prvotimac minhenskog Bajerna odlučio je da napusti klub.

Kako prenosi katalonski Sport, Hames Rodrigez je otkrio jednom tamošnjem novinaru da je spreman za drugu priliku u redovima aktuelnih europskih prvaka i da želi ponovo da obuče dres Reala iz Madrida.

„Odlazim u Real, definitivno ću se vratiti u Madrid“, rekao je navodno 27-godišnji ofanzivac novinaru televizijskog šou programa El Čiringito.

Kolumbijski reprezentativac trenutno odrađuje drugu godinu u Bajernu, gde se nalazi na pozajmici koja mu ističe sledećeg leta. U poslednje vreme ne igra zbog povrede, a dok je bio zdrav nije bio standardan u timu zbog nesuglasica s hrvatskim strategom.

Iako navedeni novinar nije rekao kada bi Hames trebalo tačno da se vrati u Madrid, to će se verovatno dogoditi tek na leto kako Real ne bi morao da isplati nikakve penale nemačkom prvaku.

Ovu informaciju sam fudbaler je otkrio tokom utakmice finala Kopa Libertadores u Madridu u nedelju uveče, gde je viđen među brojnim fudbalskim zvezdama.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar