Интеров план: Прво Модрић, онда и Иско!

Све зависи од Аргентинца! Италијани могу да плате 60. 000. 000 евра колико тражи Реал!

Фудбал 15.12.2018 | 18:45
Интеров план: Прво Модрић, онда и Иско!
Једно велико име мора да дође на „Меацу“. Бар је такав план челника Интера у циљу наставка јачања тима који се лане вратио у Лигу шампиона, вољног да у догледном периоду покуша да помрси рачуне Јувентусу и постане озбиљан такмац у борби за Скудето. Летос је идеја Неразура био Лука Модрић, како се ближи почетак зимског прелазног рока, а посебно после најаве да му Реал неће понудити наставак сарадње, добитник Златне лопте фигурира опет као потенцијално појачање, а на листи жеља налази се још један становник Мадрида – Иско Аларкон.

Шпански везиста је у немилости новог тренера Сантјага Соларија, откако је дошло до смене на клупи краљевског клуба само једном је био стартер – у куп мечу са нижеразредном Мелиљом, кад му је поверења капитенска трака, што је крунисао с два гола – несугласице са шефом струке су очигледне и то је разлог због којег жели да напусти „Сантјаго Бернабеу“. Не види себе више у европком прваку, а то је намирисао Интер и покушаће да га купи. Јасно је да од почетног захтева председника Флорентина Переза у виду обештећења од 700.000.000 евра неће бити ништа, али се процењује да омалени везиста тренутно вреди око 60.000.000 евра и то је сума коју би великан из Милана могао да плати.

Трансфер Иска у Интер могао би да „откључа“ Езекијел Паласиос. Млади Аргентинац из Ривер Плате је одавно на нишану Реала, преговори о његовој селидби у Европу су убрзани последњих седмица, а требало би да резултирају потписом петогодишњег уговора већ у јануару. Долазак Паласиоса значио би да краљевски клуб дефинитивно прави смену генерација, јер је реч од 20-годишњем фудбалеру, док је Иску већ 26 лета. Схвата и без тога некадашњи првотимац Малаге да му је будућност у Реалу магловита и зато жели да оде.

Интер је само последњи у низу клубова који га желе. Још од раније познато је да би га Пеп Гвардиола радо видео у Манчестер Ситију, Бајерн – упркос томе што на терену води рат – негује сјајне пословне односе са Мадриђанима, уз то је Ули Хенес најавио потрошњу велике количине новца, мада тек на лето, док круг заинтересованих затвара Јувентус, који очигледно по сваку цену намерава да се попне на кров Европе и после ангажовања Кристијана Роналда, те шушкања да би могао да доведе Бразилца Марсела, „нишани“ још једног фудбалера Реала.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар