Путник сјекиром јурио таксисту

Полиција је поднијела кривичну пријаву против двадесетдвогодишњег мушкарца због тога што је током вожње 12. децембра око 18 сати у Нишу напао и тукао таксисту.

Србија 13.12.2018 | 19:38
Путник сјекиром јурио таксисту
Како се сазнаје, он је у такси ушао са једном женом затраживши таксисти вожњу. Међутим, послије само неколико метара, затражио је да возач окрене ауто преко пуне линије и врати се назад, што је таксиста одбио не желећи да крши саобраћајне прописе.

Након тога, двадесетвогодишњак је кренуо да се вербално обрачунава са таксистом, а када је он зауставио вожњу и изашао из возила, побјесњели путник је, како се незванично сазнаје, извадио сјекирицу и напао возача. На срећу, неко један од пролазника видео је шта се дешава и прискочио у помоћ таксисти, бацивши се на момка са сјекиром коме је одузео сјекиру. Али, то га није спрјечило да настави да удара таксисту песницама због чега је интервенисала и Хитна помоћ, али је, на срећу, он само лакше повријеђен.

Несвакидашњи инцидент догодио се у улици Димитрија Туцовића у близини нишке Жељезничке станице.

У нишкој полицији кажу да је против једног лица поднесена кривична пријава и да им је насиље пријављено у 17.30, али нису могли да потврде детаље догађаја.

Извор: Новости.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Насиље је учестало

13.12.2018 20:45

Ово је страшно и прочитати, а не траума коју је човјек преживио. Чињеница је да међу нама живи и хода добрих психо-случајева... Мислим да број није незнатан, насиља су учестала у последње вријеме, у свим областима жувота и рада. Надлежне институције то прилично гурају у страну, или се баве овим "тешким проблемом" веома површно.

ОДГОВОРИТЕ