Меси на приватни авион потрошио 13 милиона евра!

Најбољи фудбалер Барселоне Лионел Меси недавно је постао власник приватног авиона који ће користити са члановима своје породице.

Фудбал 15.12.2018 | 10:00
Меси на приватни авион потрошио 13 милиона евра!
Аргентинац је за овог лепотана платио нешто више од 13 милиона евра, али је после куповине пожелео да изврши одређене корекције.

На самом репу авиона је исписан број десет који је уствари његов број на дресу, док су на степеницама осим његовог, исписана и имена његове супруге Антонеле и тројице синова, Тијага, Ћира и Матеа.

Летелица има капацитет 16 седишта, ту је и осам кревета, а има и два купатила и кухињу. 

Нема сумње да ће Меси уживати на путовањима, а занимљиво је да је његов вечити ривал, Кристијано Роналдо недавно дао изјаве којима је вероватно покушао да Аргентинца избаци из равнотеже. 

На питање, да ли му по одласку у Јувентус недостаје ривалитет са Месијем, Португалац је одговорио овако: 

"Играо сам у Енглеској, Шпанији, Италији, Португалу и за репрезентацију, док је он и даље у Шпанији. Можда ја њему недостајем више. Мени је живот изазов, уживам у томе као и да чиним људе срећним. Меси је фантастичан играч и добар момак, али ништа ми не недостаје овде. Ово је мој нови живот и задовољан сам. Напустио сам своју комфорну зону и прихватио изазов доласка у Торино. Све иде добро, доказао сам да сам и даље невероватан играч", похвалио се Роналдо.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар