Mesi na privatni avion potrošio 13 miliona evra!

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi nedavno je postao vlasnik privatnog aviona koji će koristiti sa članovima svoje porodice.

Fudbal 15.12.2018 | 10:00
Mesi na privatni avion potrošio 13 miliona evra!
Argentinac je za ovog lepotana platio nešto više od 13 miliona evra, ali je posle kupovine poželeo da izvrši određene korekcije.

Na samom repu aviona je ispisan broj deset koji je ustvari njegov broj na dresu, dok su na stepenicama osim njegovog, ispisana i imena njegove supruge Antonele i trojice sinova, Tijaga, Ćira i Matea.

Letelica ima kapacitet 16 sedišta, tu je i osam kreveta, a ima i dva kupatila i kuhinju. 

Nema sumnje da će Mesi uživati na putovanjima, a zanimljivo je da je njegov večiti rival, Kristijano Ronaldo nedavno dao izjave kojima je verovatno pokušao da Argentinca izbaci iz ravnoteže. 

Na pitanje, da li mu po odlasku u Juventus nedostaje rivalitet sa Mesijem, Portugalac je odgovorio ovako: 

"Igrao sam u Engleskoj, Španiji, Italiji, Portugalu i za reprezentaciju, dok je on i dalje u Španiji. Možda ja njemu nedostajem više. Meni je život izazov, uživam u tome kao i da činim ljude srećnim. Mesi je fantastičan igrač i dobar momak, ali ništa mi ne nedostaje ovde. Ovo je moj novi život i zadovoljan sam. Napustio sam svoju komfornu zonu i prihvatio izazov dolaska u Torino. Sve ide dobro, dokazao sam da sam i dalje neverovatan igrač", pohvalio se Ronaldo.Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar