ЕП - Обрадовић: Хтио сам да играју све дјевојке...

Селектор Србије поручио да није задовољан резултатом против Француске на последњем мечу ЕП, али јесте тиме што је дао прилику целом тиму.

Остали спортови 13.12.2018 | 16:45
ЕП - Обрадовић: Хтио сам да играју све дјевојке...
Рукометашице Србије завршиле су учешће на Европском првенству у Француској на 11. месту.

У другој фази шампионата претрпеле су поразе од Данске, Црне Горе, а у последњем мечу, најубедљивији, од Француске - 38:28.

Селектор Србије Љубомир Обрадовић изабрао је на том мечу укаже шансу свим изабраницама.

"Пратили смо меч Русија - Шведска и надали се да би Рускиње победом могле да учине да нас победа над Француском води у борбу за пето место. После победе Швеђанки одлучио сам да шансу дам девојкама које нису пуно играле у досадашњем делу првенства. Нисам задовољан резултатом, али јесам зато што су добиле прилику да играју", рекао је Обрадовић после пораза.

Голман Марина Пантић била је једна од играчица које су добиле прилику да дебитују на великим такмичењима, будући да се Катарина Томашевић теже повредила на дуелу са Црногоркама.

"Честитам репрезентацији Француске на победи. Дале смо све од себе у овом тренутку и надале да ћемо имати шансу у овом сјајном амбијенту. Идемо даље", поручила је чувар мреже Србије.

Њена саиграчица са којом се мењала на голу, Марија Чолић, сматра да Србија није показала сав свој потенцијал на шампионату у Француској.

"Имамо много тога да научимо и извучемо поуке са овог такмичења. Имамо доста времена да исправимо грешке. Мислим да нисмо имали ни среће, али ово није близу нашег максимума. Сад морамо да се спремамо за даље, да радимо још више и учимо од бољих", рекла је Марија Чолић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар