EP - Obradović: Htio sam da igraju sve djevojke...

Selektor Srbije poručio da nije zadovoljan rezultatom protiv Francuske na poslednjem meču EP, ali jeste time što je dao priliku celom timu.

Ostali sportovi 13.12.2018 | 16:45
EP - Obradović: Htio sam da igraju sve djevojke...
Rukometašice Srbije završile su učešće na Evropskom prvenstvu u Francuskoj na 11. mestu.

U drugoj fazi šampionata pretrpele su poraze od Danske, Crne Gore, a u poslednjem meču, najubedljiviji, od Francuske - 38:28.

Selektor Srbije Ljubomir Obradović izabrao je na tom meču ukaže šansu svim izabranicama.

"Pratili smo meč Rusija - Švedska i nadali se da bi Ruskinje pobedom mogle da učine da nas pobeda nad Francuskom vodi u borbu za peto mesto. Posle pobede Šveđanki odlučio sam da šansu dam devojkama koje nisu puno igrale u dosadašnjem delu prvenstva. Nisam zadovoljan rezultatom, ali jesam zato što su dobile priliku da igraju", rekao je Obradović posle poraza.

Golman Marina Pantić bila je jedna od igračica koje su dobile priliku da debituju na velikim takmičenjima, budući da se Katarina Tomašević teže povredila na duelu sa Crnogorkama.

"Čestitam reprezentaciji Francuske na pobedi. Dale smo sve od sebe u ovom trenutku i nadale da ćemo imati šansu u ovom sjajnom ambijentu. Idemo dalje", poručila je čuvar mreže Srbije.

Njena saigračica sa kojom se menjala na golu, Marija Čolić, smatra da Srbija nije pokazala sav svoj potencijal na šampionatu u Francuskoj.

"Imamo mnogo toga da naučimo i izvučemo pouke sa ovog takmičenja. Imamo dosta vremena da ispravimo greške. Mislim da nismo imali ni sreće, ali ovo nije blizu našeg maksimuma. Sad moramo da se spremamo za dalje, da radimo još više i učimo od boljih", rekla je Marija Čolić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar