Избор филма говори о вама

Француски психолози су доказали да свакодневно гледање комедија може да пробуди оптимистична осећања и отвори нас за љубав.

Занимљивости 13.12.2018 | 11:28
Избор филма говори о вама
ЛУДИ сте за психолошким трилерима? Стручњаци би то објаснили тиме да сте "гладни" за менталним напорима, нечим што захтева да се ваш мозак ангажује и покрене до максимума. Нисте површни, лењи, нити је вама лако манипулисати. Постоји, наравно, објашњење и за љубитеље осталих жанрова филма, па вас тако оно у неку руку открива.

Комедије

Француски психолози су доказали да свакодневно гледање комедија може да пробуди оптимистична осећања и отвори нас за љубав. Али стручњаци кажу и да су љубитељи овог жанра не само ведри и позитивни, него и неретко животно површни. Уздржавају се од тешких "нота", јер беже од стварности или је понекад не разумеју.

Романтичне сапунице

Овом жанру су најприврженије жене, поготово оне које пролазе кроз мрачан љубавни период. Или су остављене или су у безуспешној потрази за љубављу, па се лече овим филмовима. Мушкарци знају да им припишу и сладуњав поглед на живот.

Драме

Овај жанр има снагу емоционалне "бомбе", која живот мења из корена или коју гледају они којима се живот драстично изменио. Трагедије и негативна осећања која оне носе углавном пријају људима којима се дешава нешто драматично или су по природи склони мелодраматици, па у тим филмовима виде духовну храну.

Хорор

Љубитељи овог жанра су људи који уживају у мрачним сликама, осећању страха, напетости и неизвесности. Адреналин осећају уз слике које их плаше или узнемиравају.

Научна фантастика

Избор је оних који се осећају несхваћено у савременом свету и тешко им је да се уклопе у друштво. Везује се за интелектуалне типове, уметнике, новинаре.

Историјски

Највише их воле романтичне душе, које имају осећај да припадају неком прохујалом времену, па у историјским биографским причама траже мелем за своју душу.

Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Анонимно

15.12.2018 19:18

Чудни су путеви Божји. ----------- Није лош ни филм: "Стреетс оф Фире (1984)." Господе,не продје дан да не помислим на тебе и да ти не захвалим на свему што си ми подарио.Господе,као свако људско биће,имам осећања,неке своје доживљаје,трудим се да сам према свима благ,милосрдан,добар и опростив,наравно не као Ти Господе,јер Ти си у томе савршен.Господе,не могу тачно да се сетим да ли продје дан,а да не помислим и на своју прву љубав,не мислим на физичку храну,(мада је некима прва љубав физичка храна)него на девојку(жену) са којом сам живео у љубави пре неких двадесетак година.Господе,она има троје велике деце и знам да си им потребан,зато те молим Господе да благословиш њу,њену породицу,њихове укућане и ближње,да им подариш здравља и све што потребују,да их ослободиш стреса ове наше данашњице и да им помогнеш ако су у било каквој невољи,проблему или недаћи,Господе благослови и особу која је ово написано прочитала,благослови породицу,укућане и ближње од особе која је ово написано прочитала,даруј им здравља и свако добро,молим те по имену твог милосрдног сина,а нашега утешитеља и јединог спаситеља Исуса Христа.Амин.Алилуја. - Бог нас све благословио. - Колико је до мене или није,нека је вама,свима и вашим ближњима,као дан и ноћ,вече пријатно,лако и благословено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимно

19.02.2019 08:26

Хвала ти Небески Оче,поштовање свакоме. ---------- Велик Господ са свима.Небески Оче,није лако волети оне који ме не воле,није лако волети своје непријатеље."Боже,Боже мој"волим тебе,волим своју породицу и своје ближње,а кроз молитве,веровањем и молитвом теби Небески Оче,све ми је могуће,па чак волети оне који ме не воле и волети своје непријатеље,што донекле следи у наредним молитвеним стиховима.По великој Божјој љубави,милости,доброти и многој опростивости према свима кроз Христа,како моју породицу,моје ближње,тако свако биће и сваку особу нека благослови Господ,како мојој породици,мојим ближњима,тако свакоме бићу и свакој особи,здравља и свако добро нека подари Господ,молим и захваљујем у име Христово.Амин. - Небески Оче,знам да није много,а ето толико од моје молитве данас овим путем.Добро ми је знати да,ако сам и најмањи медју свима,јесам задовољан.Није лош за одгледати филм: "Фреедом Wритерс (2007)." Поштовање свакоме,а колико је до мене или није,Божји благослов свима вама. -

ОДГОВОРИТЕ