Гога Секулић за сина није штедила

Поносна мајка овај пут није желела да штеди, те је бирала само најбоље и најскупље за себе и своју бебу.

Забава 13.12.2018 | 11:25
Гога Секулић за сина није штедила
Популарној фолк певачици Гоги Секулић у уторак се остварила давнашња жеља да постане мајка! Она је на свет донела своје прво дете, сина којем су она и њен невенчани супруг Урош Домановић дали необично име Василиј Андреј, који је по рођењу од лекара добио највишу оцену - десетку.

Након што је Пинк.рс први обелоданио срећне вести, огласила се и сама певачица путем свог налога на друштвеној мрежи Инстаграм.

- Данас смо постали најбогатији људи на свету! Љубимо вас и волимо Василиј Андреј, Урош и ја - написала је певачица, која је за порођај, како сазнајемо, издвојила право мало богатство!

Чим је остала трудна, Гога је одлучила да порођај обави у Цириху, у једној од најпрестижнијих приватних клиника. Добро се информисала и распитала, а њени пријатељи, који годинама живе у Цириху, одмах су јој ставили до знања да ће за то морати да издвоји огроман новац, о чему она ниједног тренутка није ни размишљала, јер је желела само најбоље за себе и своје дете - каже добро обавештени извор за Пинк.рс и додаје:

- Уопште јој није било битно што је тамо све то толико скупо. Једноставно, није желела да се оптерећује и да брине, већ да буде спокојна, сигурна да ће све протећи у најбољем могућем реду и да ће она и беба имати најбољу негу. Због тога је одабрала једну од најскупљих приватних клиника у Цириху, где је само за порођај царским резом издвојила чак 25.000 евра! То је баш велики новац, али Гога ниједног тренутка није оклевала, јер је стварно презадовољна третманом који има у болници, тимом искусних стручњака и порођајем, који је прошао у најбољем реду. Такође, Василиј Андреј добио је швајцарско држављанство, будући да је рођен у Цириху - открио је за наш портал извор близак певачици која је, нема сумње, заузела лидерску позицију на листи најскупљих порођаја када су припадници домаће естраде у питању.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Урос

13.12.2018 16:47

Прво се мало информисите,па онда писите.Праву глупост сте изнели.Гога и њен партнер зиве у ЦХ то знаци да морају бити осигурани,инаце нема боравка без кранкекасе.То знаци све плацено.Немо ја продајете Народу М..а за Бубреге.Мала корекција,зато сто неписете ви истину,или Гога хоце да се похвали мало,као и сви на естради.

ОДГОВОРИТЕ