Goga Sekulić za sina nije štedila

Ponosna majka ovaj put nije želela da štedi, te je birala samo najbolje i najskuplje za sebe i svoju bebu.

Zabava 13.12.2018 | 11:25
Goga Sekulić za sina nije štedila
Popularnoj folk pevačici Gogi Sekulić u utorak se ostvarila davnašnja želja da postane majka! Ona je na svet donela svoje prvo dete, sina kojem su ona i njen nevenčani suprug Uroš Domanović dali neobično ime Vasilij Andrej, koji je po rođenju od lekara dobio najvišu ocenu - desetku.

Nakon što je Pink.rs prvi obelodanio srećne vesti, oglasila se i sama pevačica putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram.

- Danas smo postali najbogatiji ljudi na svetu! Ljubimo vas i volimo Vasilij Andrej, Uroš i ja - napisala je pevačica, koja je za porođaj, kako saznajemo, izdvojila pravo malo bogatstvo!

Čim je ostala trudna, Goga je odlučila da porođaj obavi u Cirihu, u jednoj od najprestižnijih privatnih klinika. Dobro se informisala i raspitala, a njeni prijatelji, koji godinama žive u Cirihu, odmah su joj stavili do znanja da će za to morati da izdvoji ogroman novac, o čemu ona nijednog trenutka nije ni razmišljala, jer je želela samo najbolje za sebe i svoje dete - kaže dobro obavešteni izvor za Pink.rs i dodaje:

- Uopšte joj nije bilo bitno što je tamo sve to toliko skupo. Jednostavno, nije želela da se opterećuje i da brine, već da bude spokojna, sigurna da će sve proteći u najboljem mogućem redu i da će ona i beba imati najbolju negu. Zbog toga je odabrala jednu od najskupljih privatnih klinika u Cirihu, gde je samo za porođaj carskim rezom izdvojila čak 25.000 evra! To je baš veliki novac, ali Goga nijednog trenutka nije oklevala, jer je stvarno prezadovoljna tretmanom koji ima u bolnici, timom iskusnih stručnjaka i porođajem, koji je prošao u najboljem redu. Takođe, Vasilij Andrej dobio je švajcarsko državljanstvo, budući da je rođen u Cirihu - otkrio je za naš portal izvor blizak pevačici koja je, nema sumnje, zauzela lidersku poziciju na listi najskupljih porođaja kada su pripadnici domaće estrade u pitanju.

Novosti
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Uros

13.12.2018 16:47

Prvo se malo informisite,pa onda pisite.Pravu glupost ste izneli.Goga i njen partner zive u CH to znaci da moraju biti osigurani,inace nema boravka bez krankekase.To znaci sve placeno.Nemo ja prodajete Narodu M..a za Bubrege.Mala korekcija,zato sto nepisete vi istinu,ili Goga hoce da se pohvali malo,kao i svi na estradi.

ODGOVORITE