Масовна туча у ноћном клубу

У тучи су учествоцале десетине особа, а на све стране летјеле су шаке, боце, чаше, пепељаре. . .
 

Забава 13.12.2018 | 08:27
Масовна туча у ноћном клубу
Због масовне тучњаве која се догодила у бјеловарском ноћном клубу 'Тилт' у суботњим ноћним сатима, напрасно је прекинут концерт српског поп-фолк пјевача Митра Мирића који је ондје наступао.

Према информацијама којима располаже портал Бјеловар.ливе, у тучњави су учествовали готово сви гости клуба међу којима су се нашли и полицијски службеници у цивилу што им је и службено потврђено из ПУ бјеловарско–билогорске.

Бјеловар.ливе у посједу је и кратког видео снимка те вечери. Снимак је наводно настао нетом након што су бројна полицијска возила блокирала дио улице испред ноћног клуба у који су први улетјели припадници Интервентне јединице.
 
Бјеловар већ дуго није имао прилике видјети тучу таквих размјера попут оне која се у ситним ноћним сатима у суботу догодила у споменутом ноћном клубу. У тучи су учествовале десетине особа, а на све стране летјеле су шаке, боце, чаше, пепељаре. На крају је сва срећа да нитко није теже повријеђен.

- У суботу 8.12.2018. године око 03,00 сати, у једном угоститељском објекту на Тргу хрватских бранитеља у Бјеловару дошло је до ремећења јавног реда и мира од стране више особа, а у којем догађају су учествовали и полицијски службеници ове ПУ, који су били изван службе и у грађанском одијелу. У наведеном догађају двије особе су лакше повријеђене, стоји у одговору ПУ бјеловарско-билогорске порталу Бјеловар.ливе.
 


(Бјеловар.ливе)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бенз

13.12.2018 08:42

Направио Митар лом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јели

15.12.2018 20:24

Рудоња пјевао са Митром Мирић?

Name

Цаца

13.12.2018 08:48

Нашао је гдје ће пјевати,,,дошао чачкати мечку По Пи...!!

ОДГОВОРИТЕ