Masovna tuča u noćnom klubu

U tuči su učestvocale desetine osoba, a na sve strane letjele su šake, boce, čaše, pepeljare. . .
 

Zabava 13.12.2018 | 08:27
Masovna tuča u noćnom klubu
Zbog masovne tučnjave koja se dogodila u bjelovarskom noćnom klubu 'Tilt' u subotnjim noćnim satima, naprasno je prekinut koncert srpskog pop-folk pjevača Mitra Mirića koji je ondje nastupao.

Prema informacijama kojima raspolaže portal Bjelovar.live, u tučnjavi su učestvovali gotovo svi gosti kluba među kojima su se našli i policijski službenici u civilu što im je i službeno potvrđeno iz PU bjelovarsko–bilogorske.

Bjelovar.live u posjedu je i kratkog video snimka te večeri. Snimak je navodno nastao netom nakon što su brojna policijska vozila blokirala dio ulice ispred noćnog kluba u koji su prvi uletjeli pripadnici Interventne jedinice.
 
Bjelovar već dugo nije imao prilike vidjeti tuču takvih razmjera poput one koja se u sitnim noćnim satima u subotu dogodila u spomenutom noćnom klubu. U tuči su učestvovale desetine osoba, a na sve strane letjele su šake, boce, čaše, pepeljare. Na kraju je sva sreća da nitko nije teže povrijeđen.

- U subotu 8.12.2018. godine oko 03,00 sati, u jednom ugostiteljskom objektu na Trgu hrvatskih branitelja u Bjelovaru došlo je do remećenja javnog reda i mira od strane više osoba, a u kojem događaju su učestvovali i policijski službenici ove PU, koji su bili izvan službe i u građanskom odijelu. U navedenom događaju dvije osobe su lakše povrijeđene, stoji u odgovoru PU bjelovarsko-bilogorske portalu Bjelovar.live.
 


(Bjelovar.live)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Benz

13.12.2018 08:42

Napravio Mitar lom

ODGOVORITE
Name

Jeli

15.12.2018 20:24

Rudonja pjevao sa Mitrom Mirić?

Name

Caca

13.12.2018 08:48

Našao je gdje će pjevati,,,došao čačkati mečku Po Pi...!!

ODGOVORITE