Инијеста одговорио Пелеу: Све је јасно...

Већ данима се не спушта "фрка" после изјаве славног Пелеа о Лионелу Месију, а свој одговор понудио је и Андрес Инијеста.

Фудбал 14.12.2018 | 21:00
Инијеста одговорио Пелеу: Све је јасно...
Пре неколико дана легендарни Пеле је "поделио" свет!

Бразилски нападач је истакао да се Лео Меси не може сматрати најбољим фудбалером свих времена због тога што "користи само једну ногу", "има један дриблинг" и "не шутира добро главом", што многи тумаче као реалну оцену, а други као коментар сујетног колеге...

Петоструки освајач "златне лопте" је у овогодишњем избору завршио тек као петопласирани, одмах је с два гола из прекида "послао поруку", а у његову "заштиту" стали су и други.

Један од њих је и Андрес Инијеста, који је ове недеље посетио бивше играче на тренинзима...

"Нећу ни да одговорим на оно што је рекао Пеле", поручио је прво сјајни везиста за "Марку", али је потом ипак говорио о проценама које је дао Бразилац.

"Видите, Меси је најбољи фудбалер у историји и он држи све рекорде. Давао је голове главом, има страшне дриблинге, шутира и левом и десном ногом... Никада нисам видео никога ко ради ово што и он - из сезоне у сезону. И сваки пут надмаши моја очекивања".

Ове сезоне је најважније индивидуално признање припало Модрићу који игра на сличној позицији на којој је доминирао и Инијеста, али Шпанцу се није посрећило да добије "златну лопту".

"Било би лоше рећи да је Модрић незаслужено освојио, имао је сјајну сезону... А, што се тиче Месија и пете позиције - није то увреда, само је за мене најбољи", додао је Инијеста који сада игра у Јапану заједно са Давидом Виљом и Лукашом Подолским.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар