Индијско вјенчање године, Бијонсе забављала госте

Иша Амбани, ћерка најбогатијег Индијца, удаје се за Ананда Пирамала, сина још једног индијског милијардера. Упркос томе што је венчање заказано за среду, фешта је већ почела, а госте, које чине припадници домаћег и светског џет-сета, забављала је Бијонсе.

Забава 11.12.2018 | 09:58
Индијско вјенчање године, Бијонсе забављала госте
Америчка певачица поделила је на Инстаграму фотографију на којој је обучена у складу са гостовањем у Индији, а поред ње, бројне познате личности позване су на славље.

Чартер-летови из читавог света пристижу на догађај у Мумбају, који је већ прозван „свадбом године“ у Индији.

Америчка политичарка, бивша прва дама, сенаторка и председничка кандидаткиња Хилари Клинтон, директор „Митал стила“, Лакшми Митал, млађи син медијског могула Руперта Мардока, Џејмс, само су неки од гостију.

Иша Амбани била је једна од деверуша на прошлонедељном венчању боливудске глумице Пријанке Чопре и америчког певача Ника Џонаса, који ће такође присуствовати свадби.

Мукеш Амбани је директор „Релајанс индустриз“ (Релианце Индустриес) и најимућнији Индијац, чије се богатство процењује на 47 милијарди долара. Његова ћерка, Иша, дипломирала је на Универзитету Јејл 2015. године и тренутно је у одборима две очеве компаније.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар