Indijsko vjenčanje godine, Bijonse zabavljala goste

Iša Ambani, ćerka najbogatijeg Indijca, udaje se za Ananda Piramala, sina još jednog indijskog milijardera. Uprkos tome što je venčanje zakazano za sredu, fešta je već počela, a goste, koje čine pripadnici domaćeg i svetskog džet-seta, zabavljala je Bijonse.

Zabava 11.12.2018 | 09:58
Indijsko vjenčanje godine, Bijonse zabavljala goste
Američka pevačica podelila je na Instagramu fotografiju na kojoj je obučena u skladu sa gostovanjem u Indiji, a pored nje, brojne poznate ličnosti pozvane su na slavlje.

Čarter-letovi iz čitavog sveta pristižu na događaj u Mumbaju, koji je već prozvan „svadbom godine“ u Indiji.

Američka političarka, bivša prva dama, senatorka i predsednička kandidatkinja Hilari Klinton, direktor „Mital stila“, Lakšmi Mital, mlađi sin medijskog mogula Ruperta Mardoka, Džejms, samo su neki od gostiju.

Iša Ambani bila je jedna od deveruša na prošlonedeljnom venčanju bolivudske glumice Prijanke Čopre i američkog pevača Nika Džonasa, koji će takođe prisustvovati svadbi.

Mukeš Ambani je direktor „Relajans industriz“ (Reliance Industries) i najimućniji Indijac, čije se bogatstvo procenjuje na 47 milijardi dolara. Njegova ćerka, Iša, diplomirala je na Univerzitetu Jejl 2015. godine i trenutno je u odborima dve očeve kompanije.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar