Клоп о фамозним поразима у гостима, у ЛШ...

Наполи је био бољи, Звезда није, у Паризу смо одиграли добар меч! "Код куће смо до сада били добри, али сутра против Наполија морамо да будемо још бољи", рекао је Немац.

Фудбал 11.12.2018 | 09:45
Клоп о фамозним поразима у гостима, у ЛШ...
Менаџер Ливерпула Јирген Клоп верује да ће његова екипа сутра против Наполија успети да дође до победе којом би оверила пласман у осмину финала Лиге шампиона.

Немац се осврнуо на три пораза на гостовањима, где су Редси дефинитивно изгледали драстично лошије него што је то био случај у утакмицама на Енфилду. Он сматра да се више ради о сплету несрећних околности, него о конкретном проблему.

"Знали смо после Наполија да нисмо били довољно добри. Црвена звезда није била боља од нас, док је меч у Паризу био сасвим ОК. У Лиги шампиона може да вам се догоди да изгубите од Пари Сен Жермена на њиховом стадиону. Одиграли смо добар меч, али смо изгубили. Код куће смо до сада били добри, али сутра морамо да будемо још бољи", рекао је Клоп.

Редсима треба победа, али и да у међусобном скору буду бољи од Наполија (први меч 0:1).

"Рекао сам момцима да стварно очекујем, уколико се не догоди нешто специјално када су у питању судијске одлуке, да сутра увече добијемо оно што заслужујемо. Сада имамо прилику да прођемо даље, то је најважније од свега што нам се до сада дешавало у овом такмичењу. Велика је прилика испред нас и покушаћемо да је искористимо. Ако вам неко пружи шансу, на вама је да је искористите", рекао је Немац.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар