Klop o famoznim porazima u gostima, u LŠ...

Napoli je bio bolji, Zvezda nije, u Parizu smo odigrali dobar meč! "Kod kuće smo do sada bili dobri, ali sutra protiv Napolija moramo da budemo još bolji", rekao je Nemac.

Fudbal 11.12.2018 | 09:45
Klop o famoznim porazima u gostima, u LŠ...
Menadžer Liverpula Jirgen Klop veruje da će njegova ekipa sutra protiv Napolija uspeti da dođe do pobede kojom bi overila plasman u osminu finala Lige šampiona.

Nemac se osvrnuo na tri poraza na gostovanjima, gde su Redsi definitivno izgledali drastično lošije nego što je to bio slučaj u utakmicama na Enfildu. On smatra da se više radi o spletu nesrećnih okolnosti, nego o konkretnom problemu.

"Znali smo posle Napolija da nismo bili dovoljno dobri. Crvena zvezda nije bila bolja od nas, dok je meč u Parizu bio sasvim OK. U Ligi šampiona može da vam se dogodi da izgubite od Pari Sen Žermena na njihovom stadionu. Odigrali smo dobar meč, ali smo izgubili. Kod kuće smo do sada bili dobri, ali sutra moramo da budemo još bolji", rekao je Klop.

Redsima treba pobeda, ali i da u međusobnom skoru budu bolji od Napolija (prvi meč 0:1).

"Rekao sam momcima da stvarno očekujem, ukoliko se ne dogodi nešto specijalno kada su u pitanju sudijske odluke, da sutra uveče dobijemo ono što zaslužujemo. Sada imamo priliku da prođemo dalje, to je najvažnije od svega što nam se do sada dešavalo u ovom takmičenju. Velika je prilika ispred nas i pokušaćemo da je iskoristimo. Ako vam neko pruži šansu, na vama je da je iskoristite", rekao je Nemac.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar