Не постоји новац, којим можете да купите овај осјећај!

Милојевић пред ПСЖ: “Да смо бирали ривала за крај 2018. године изабрали бисмо ПСЖ”, поручио Звезин стратег.

Фудбал 11.12.2018 | 10:15
Не постоји новац, којим можете да купите овај осјећај!
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић као и сваки пут до сада радује се новом истинском спектаклу на стадиону Рајко Митић и обећава велику борбу свог тима у окршају са скупоценим Пари Сен Жерменом.

Стратег црвено-белих каже да је још бољи утисак то што ће се једном оваквом утакмицом затворити такмичарска година на највећем српском стадиону.

„Да смо могли да бирамо на крају 2018. године да одиграмо једну утакмицу пред својом публиком, сви бисмо се сложили да то буде ПСЖ. Велико задовољство, једна велика екипа. Рекао сам да је ово екипа прављена да дође до финала, ако не и да освоји Лигу шампиона. У тешкој смо групи, игра против тако великих противника омогућило нам је да напредујемо у сваком сегменту. Имаћемо прилику да наши навијачи још једном победе у својој утакмици. Они су сигурно већ прошли групу, а не мање важно је и да представимо Београд, као и до сада, у најбољем могућем светлу. Они су права екипа, такмичарска, са великим звездама, не плашимо се, надам се да их нећемо респектовати као у првој утакмици када смо играли са њима. Својим играчима немам ништа посебно да кажем, не постоји новац који можете да дате да бисте овако нешто доживели, треба да уживамо и даћемо све од себе, до последњег атома снаге, уз Божију помоћ. Видећемо како ће то изгледати“, рекао је Милојевић.

Колико амбијент и велика жеља могу да буду фактор који би неутралисао квалитет противник.

„Играли смо доста утакмица и то је сигурно један фактор. Другачија је атмосфера пред нашим навијачима, жао ми је што их није било у Паризу и Ливерпулу. Знамо колико то значи нашим навијачима, али ПСЖ игра стално пред пуним стадионима и драго ми је што ће они бити у прилици да осете како то изгледа на стадиону Рајко Митић. Биће предивно и биће нам драго што смо у прилици да уживамо у томе“.

Колико прија могућност што је Црвена звезда у последњем колу овако тешке групе у могућности да се бори за европско пролеће?

„Ако гледамо на такав начин, у праву сте. Али без обзира на то да ли била такмичарска или не ми у свакој утакмици идемо на победу. Неће бити специјалне припреме, тражим од њих да респектују противника. Нисам био задовољан после прве утакмице, јер не волим да гледам своје играче који делују на један такав начин. Ми имамо обавезу да дамо све од себе, да се боримо, а све остало, што се тиче калкулација, нека буде како буде. Нећемо давати посебну важност томе“.

Црвено-бели су направили велики искорак на свим пољима.

„За нас је ово јако велико искуство. Срећан сам јер смо после сваке утакмице извачили поуку и били самокритични, а то је једини пут да доведемо Звезду на једну високу тачку као што је Лига шампиона“, рекао јеМилојевић и додао да је ситуација у играчком кадру боља него што је била у прошлој утакмици.

Нејмар је направио много проблема у првој утакмици. Да ли ће бити посебне припреме за њега.

„Јесте Нејмар светска класа, али ПСЖ има много квалитетних појединаца, било би самоубиство обраћати пажњу на само једног играча. Видите какав је њихов ростер, нећемо се обазирати само на једног играча“, закључио је Милојевић.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар