Ne postoji novac, kojim možete da kupite ovaj osjećaj!

Milojević pred PSŽ: “Da smo birali rivala za kraj 2018. godine izabrali bismo PSŽ”, poručio Zvezin strateg.

Fudbal 11.12.2018 | 10:15
Ne postoji novac, kojim možete da kupite ovaj osjećaj!
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kao i svaki put do sada raduje se novom istinskom spektaklu na stadionu Rajko Mitić i obećava veliku borbu svog tima u okršaju sa skupocenim Pari Sen Žermenom.

Strateg crveno-belih kaže da je još bolji utisak to što će se jednom ovakvom utakmicom zatvoriti takmičarska godina na najvećem srpskom stadionu.

„Da smo mogli da biramo na kraju 2018. godine da odigramo jednu utakmicu pred svojom publikom, svi bismo se složili da to bude PSŽ. Veliko zadovoljstvo, jedna velika ekipa. Rekao sam da je ovo ekipa pravljena da dođe do finala, ako ne i da osvoji Ligu šampiona. U teškoj smo grupi, igra protiv tako velikih protivnika omogućilo nam je da napredujemo u svakom segmentu. Imaćemo priliku da naši navijači još jednom pobede u svojoj utakmici. Oni su sigurno već prošli grupu, a ne manje važno je i da predstavimo Beograd, kao i do sada, u najboljem mogućem svetlu. Oni su prava ekipa, takmičarska, sa velikim zvezdama, ne plašimo se, nadam se da ih nećemo respektovati kao u prvoj utakmici kada smo igrali sa njima. Svojim igračima nemam ništa posebno da kažem, ne postoji novac koji možete da date da biste ovako nešto doživeli, treba da uživamo i daćemo sve od sebe, do poslednjeg atoma snage, uz Božiju pomoć. Videćemo kako će to izgledati“, rekao je Milojević.

Koliko ambijent i velika želja mogu da budu faktor koji bi neutralisao kvalitet protivnik.

„Igrali smo dosta utakmica i to je sigurno jedan faktor. Drugačija je atmosfera pred našim navijačima, žao mi je što ih nije bilo u Parizu i Liverpulu. Znamo koliko to znači našim navijačima, ali PSŽ igra stalno pred punim stadionima i drago mi je što će oni biti u prilici da osete kako to izgleda na stadionu Rajko Mitić. Biće predivno i biće nam drago što smo u prilici da uživamo u tome“.

Koliko prija mogućnost što je Crvena zvezda u poslednjem kolu ovako teške grupe u mogućnosti da se bori za evropsko proleće?

„Ako gledamo na takav način, u pravu ste. Ali bez obzira na to da li bila takmičarska ili ne mi u svakoj utakmici idemo na pobedu. Neće biti specijalne pripreme, tražim od njih da respektuju protivnika. Nisam bio zadovoljan posle prve utakmice, jer ne volim da gledam svoje igrače koji deluju na jedan takav način. Mi imamo obavezu da damo sve od sebe, da se borimo, a sve ostalo, što se tiče kalkulacija, neka bude kako bude. Nećemo davati posebnu važnost tome“.

Crveno-beli su napravili veliki iskorak na svim poljima.

„Za nas je ovo jako veliko iskustvo. Srećan sam jer smo posle svake utakmice izvačili pouku i bili samokritični, a to je jedini put da dovedemo Zvezdu na jednu visoku tačku kao što je Liga šampiona“, rekao jeMilojević i dodao da je situacija u igračkom kadru bolja nego što je bila u prošloj utakmici.

Nejmar je napravio mnogo problema u prvoj utakmici. Da li će biti posebne pripreme za njega.

„Jeste Nejmar svetska klasa, ali PSŽ ima mnogo kvalitetnih pojedinaca, bilo bi samoubistvo obraćati pažnju na samo jednog igrača. Vidite kakav je njihov roster, nećemo se obazirati samo na jednog igrača“, zaključio je Milojević.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar