Размишља о "пензији" у 23. години?!

''Повреда је била смак свијета за мене!'' Што је доста, доста је! Француски фудбалер и члан Бајерна из Минхена, Кингсли Коман, најавио је да можда заврши каријеру, иако је још увек веома млад.

Фудбал 12.12.2018 | 17:00
Размишља о "пензији" у 23. години?!
Коман је дуго важио за једног од најтанелтованијих фудбалера француске, али изгледа да ће завршити као и бројни таленти којима су повреде скратиле каријеру.

Тек након што се опоравио, Коман је повредио зглоб на старту нове сезоне Бундеслиге у мечу против Хофенхајма.

"Ово је била веома тешка година за мене. Када сам се повредио, то је био смак света. Помирио сам се са својом судбином и са тим да никад више нећу живети. Само желим здравље", рекао је Коман за "Телефоот".

Он је због исте повреде коју сада лечи пропустио и Светско првенство у Русији, на којем је његова Француска постала првак света.

"Не кајем се. Ја у животу имам среће, и ако је имају и други, супер по њих. Има довољно простора да сви буду срећни, не можемо увек сви имати све. Нећу да се наљутим ако ја немам нешто што други имају. Доживео сам Светско првенство као навијач. Надам се да ћу имати прилику да играм неки други пут, то ми је дефинитивно циљ. Још увек сам млад, ваљда ћу играти једно, два... Сваки фудбалер сања да игра на Мундијалу", јасан је Коман.

Још увек млади, 22-годишњи фудбалер, имао је две операције, али јасан је када каже да не жели трећу.

"Нећу прихватити још једну операцију. Што је доста доста је. Можда моја нога једноставно није за то (фудбал). Живећу другачији, анониман живот".

Иако је Бајерн, на челу са хрватским стручњаком Ником Ковачом, на удару критичара због лоших игара, Коман верује у свој тим и саиграче.

"Имам потпуну веру у мој тим. Када смо на окупу, ми смо један од најбољих тимова на свету. Франк (Рибери) је легенда, он је такође Француз. То што је он урадио у светском фудбалу је импресивно", додао је Коман.

Као тимове који су га импресионирали ове сезоне он је истакао Јувентус и ПСЖ.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар