Razmišlja o "penziji" u 23. godini?!

''Povreda je bila smak svijeta za mene!'' Što je dosta, dosta je! Francuski fudbaler i član Bajerna iz Minhena, Kingsli Koman, najavio je da možda završi karijeru, iako je još uvek veoma mlad.

Fudbal 12.12.2018 | 17:00
Razmišlja o "penziji" u 23. godini?!
Koman je dugo važio za jednog od najtaneltovanijih fudbalera francuske, ali izgleda da će završiti kao i brojni talenti kojima su povrede skratile karijeru.

Tek nakon što se oporavio, Koman je povredio zglob na startu nove sezone Bundeslige u meču protiv Hofenhajma.

"Ovo je bila veoma teška godina za mene. Kada sam se povredio, to je bio smak sveta. Pomirio sam se sa svojom sudbinom i sa tim da nikad više neću živeti. Samo želim zdravlje", rekao je Koman za "Telefoot".

On je zbog iste povrede koju sada leči propustio i Svetsko prvenstvo u Rusiji, na kojem je njegova Francuska postala prvak sveta.

"Ne kajem se. Ja u životu imam sreće, i ako je imaju i drugi, super po njih. Ima dovoljno prostora da svi budu srećni, ne možemo uvek svi imati sve. Neću da se naljutim ako ja nemam nešto što drugi imaju. Doživeo sam Svetsko prvenstvo kao navijač. Nadam se da ću imati priliku da igram neki drugi put, to mi je definitivno cilj. Još uvek sam mlad, valjda ću igrati jedno, dva... Svaki fudbaler sanja da igra na Mundijalu", jasan je Koman.

Još uvek mladi, 22-godišnji fudbaler, imao je dve operacije, ali jasan je kada kaže da ne želi treću.

"Neću prihvatiti još jednu operaciju. Što je dosta dosta je. Možda moja noga jednostavno nije za to (fudbal). Živeću drugačiji, anoniman život".

Iako je Bajern, na čelu sa hrvatskim stručnjakom Nikom Kovačom, na udaru kritičara zbog loših igara, Koman veruje u svoj tim i saigrače.

"Imam potpunu veru u moj tim. Kada smo na okupu, mi smo jedan od najboljih timova na svetu. Frank (Riberi) je legenda, on je takođe Francuz. To što je on uradio u svetskom fudbalu je impresivno", dodao je Koman.

Kao timove koji su ga impresionirali ove sezone on je istakao Juventus i PSŽ.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar