Три клуба прате Пријовића - један из Чемпионшипа, два из ПЛ!

Српски нападач ће у овом зимском прелазном року бити једна од тема. . .

Фудбал 12.12.2018 | 13:00
Три клуба прате Пријовића - један из Чемпионшипа, два из ПЛ!
Александар Пријовић је током лета имао бројне понуде, пратили су га Бордо и Спортинг, али тада није пао договор око обештећења. Остао је у ПАОК-у и у редовима црно-белих може да остане до 2022. године када му истиче уговор. Међутим... Због његових добрих игара константно га прате клубови из различитих лига, а у енглеским медијима се помиње више клубова.

Кажу да је највише загризао Вест Бромвич Албион, тим који се тренутно налази на петој позицији у Чемпионшипу и има шансу да се избори за пласман у Премијер лигу. Заинтересован је ВБА да доведе Пријовића у своје редове.

Највећи заговорник довођења Пријовића је тренер Дарен Мур. Он ће ове зиме бити у лову на појачања у јануару. И то на појачања која би могла да помогну његовом тиму да избори пласман у Премијер лигу.

Пријовић је нападач који му се допада, али није једини који се повезивао са преласком у ВБА наредне зиме. Прелазни рок се ближи.

Поред ВБА, за Пријовића су заинтересовани и Кристал Палас и Саутемптон. Рекло би се клубови који су до сада имали добре сарадње са српским фудбалерима.

Саутемптон се тренутно налази на 19. позицији са само девет освојених бодова, док је Кристал Палас на 16. месту са 12 освојених бодова. Дакле, Пријовића траже клубови који се боре за пласман у Премијер лигу и они који се труде да не испадњу из ње.

Пријовић има одличну сезону иза себе, постигао је 12 голова на 23 утакмице ове сезоне. Од тога је дао седам голова на 11 мечева у грчкој првој лиги.

Видећемо да ли је Енглеска следећа станица...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар