Tri kluba prate Prijovića - jedan iz Čempionšipa, dva iz PL!

Srpski napadač će u ovom zimskom prelaznom roku biti jedna od tema. . .

Fudbal 12.12.2018 | 13:00
Tri kluba prate Prijovića - jedan iz Čempionšipa, dva iz PL!
Aleksandar Prijović je tokom leta imao brojne ponude, pratili su ga Bordo i Sporting, ali tada nije pao dogovor oko obeštećenja. Ostao je u PAOK-u i u redovima crno-belih može da ostane do 2022. godine kada mu ističe ugovor. Međutim... Zbog njegovih dobrih igara konstantno ga prate klubovi iz različitih liga, a u engleskim medijima se pominje više klubova.

Kažu da je najviše zagrizao Vest Bromvič Albion, tim koji se trenutno nalazi na petoj poziciji u Čempionšipu i ima šansu da se izbori za plasman u Premijer ligu. Zainteresovan je VBA da dovede Prijovića u svoje redove.

Najveći zagovornik dovođenja Prijovića je trener Daren Mur. On će ove zime biti u lovu na pojačanja u januaru. I to na pojačanja koja bi mogla da pomognu njegovom timu da izbori plasman u Premijer ligu.

Prijović je napadač koji mu se dopada, ali nije jedini koji se povezivao sa prelaskom u VBA naredne zime. Prelazni rok se bliži.

Pored VBA, za Prijovića su zainteresovani i Kristal Palas i Sautempton. Reklo bi se klubovi koji su do sada imali dobre saradnje sa srpskim fudbalerima.

Sautempton se trenutno nalazi na 19. poziciji sa samo devet osvojenih bodova, dok je Kristal Palas na 16. mestu sa 12 osvojenih bodova. Dakle, Prijovića traže klubovi koji se bore za plasman u Premijer ligu i oni koji se trude da ne ispadnju iz nje.

Prijović ima odličnu sezonu iza sebe, postigao je 12 golova na 23 utakmice ove sezone. Od toga je dao sedam golova na 11 mečeva u grčkoj prvoj ligi.

Videćemo da li je Engleska sledeća stanica...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar