Дефинитивно - Долази!

Нејмар ће играти против Црвене звезде!

Фудбал 09.12.2018 | 16:45
Дефинитивно - Долази!
Уздах олакшања у Паризу, мала анксиозност у Београду. Није да Црвена звезда има чега да се плаши, одавно је и премашила европске циљеве у Београду, али сећања на први сусрет са Нејмаромне спадају баш у фолдер лепих успомена за првака Србије. А иако је пред реванш на стадиону “Рајко Митић” постојала могућност да Бразилац због повреде пропусти меч у Београду, данас из Француске стиже дефинитивна потврда: Нејмар долази са остатком екипе Пари Сен Жермена.

Информацију доноси угледни Екип, наводећи да се и претпостављало да ће Томас Тухел ако ништа друго ризиковати са Нејмаром, али сада додаје и да би према последњим прегледима Бразилац требало да буде спреман да свих 90 минута одигра на највишем нивоу.

Подсетимо, Нејмар се повредио пре девет дана на утакмици са Бордоом, потом је играо само осам минута за Селесао на пријатељском са Камеруном, па је одмарао против Стразбура због чега је постојала брига да ли ће моћи да се супротстави Звезди или бар у којој ће мери бити спреман. Десни примицач је био проблем. Уме то да буде незгодна повреда. Тухелу у корист и протест жутих прслука широм Француске због чега је Пари Сен Жермену одложен меч са Монпељеом. Додатно време за мирне терапије.

До петка, наводи даље Екип, углавном је тренирао са физиотерапеутом у теретани. Данас би требало да одради и први пун тренинг са екипом. Само у случају некаквог баш непријатног изненађења Нејмар неће ићи у Београд. После искустава Наполија и Ливерпула Томас Тухел не жели да ништа препушта случају. У првом мечи хет-триком је Нејмар повукао ПСЖ до убедљивих 6:1.

Авион за Србију полеће у понедељак. Нејмар ће бити у њему. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар