Definitivno - Dolazi!

Nejmar će igrati protiv Crvene zvezde!

Fudbal 09.12.2018 | 16:45
Definitivno - Dolazi!
Uzdah olakšanja u Parizu, mala anksioznost u Beogradu. Nije da Crvena zvezda ima čega da se plaši, odavno je i premašila evropske ciljeve u Beogradu, ali sećanja na prvi susret sa Nejmaromne spadaju baš u folder lepih uspomena za prvaka Srbije. A iako je pred revanš na stadionu “Rajko Mitić” postojala mogućnost da Brazilac zbog povrede propusti meč u Beogradu, danas iz Francuske stiže definitivna potvrda: Nejmar dolazi sa ostatkom ekipe Pari Sen Žermena.

Informaciju donosi ugledni Ekip, navodeći da se i pretpostavljalo da će Tomas Tuhel ako ništa drugo rizikovati sa Nejmarom, ali sada dodaje i da bi prema poslednjim pregledima Brazilac trebalo da bude spreman da svih 90 minuta odigra na najvišem nivou.

Podsetimo, Nejmar se povredio pre devet dana na utakmici sa Bordoom, potom je igrao samo osam minuta za Selesao na prijateljskom sa Kamerunom, pa je odmarao protiv Strazbura zbog čega je postojala briga da li će moći da se suprotstavi Zvezdi ili bar u kojoj će meri biti spreman. Desni primicač je bio problem. Ume to da bude nezgodna povreda. Tuhelu u korist i protest žutih prsluka širom Francuske zbog čega je Pari Sen Žermenu odložen meč sa Monpeljeom. Dodatno vreme za mirne terapije.

Do petka, navodi dalje Ekip, uglavnom je trenirao sa fizioterapeutom u teretani. Danas bi trebalo da odradi i prvi pun trening sa ekipom. Samo u slučaju nekakvog baš neprijatnog iznenađenja Nejmar neće ići u Beograd. Posle iskustava Napolija i Liverpula Tomas Tuhel ne želi da ništa prepušta slučaju. U prvom meči het-trikom je Nejmar povukao PSŽ do ubedljivih 6:1.

Avion za Srbiju poleće u ponedeljak. Nejmar će biti u njemu. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar