Тринкијери: Играчи ме гурају у гроб!

Тренер Партизана на конференцији за новинаре објаснио због чега за себе каже да је "велики гробар".

Кошарка 09.12.2018 | 15:45
Тринкијери: Играчи ме гурају у гроб!
Андреа Тринкијери рекао је после гостовања Игокеи да је Партизан забележио победу у "јако, јако важној утакмици".

Црно-бели су поправили скор на 5-5 и одржали корак са Цедевитом, која заузима четврту позицију са 6-4.

"Игокеа је тежак противник и тешко је играти против ње. Шире терен шутом, а Латавијус Вилијамс им даје дубину у нападу. Две ствари су биле кључне за нашу победу - 39 скокова и одбрана Вање Маринковића", изјавио је Тринкијери.

Црно-бели су према званичној статистици имали 18 ухваћених лопти више од противника, док је млади бек убацио 28 поена (шест тројки), али је тренер оценио да је важнији био његов допринос на другој страни терена.

Партизан је више пута стицао предност од 10 до 14 поена, међутим, Игокеа је била упорна и борбена. Није успела да направи драму у завршници, али је била на лопту или две од тога.

"Ја сам велики гробар", реагово је Тринкијери на једно новинарско питање.

"Знаш зашто? Не зато што бих све дао да вратим овим навијачима за подршку и огромну љубав, него зато што ме моји играчи гурају у гроб својим грешкама и деконцентрацијом. Ако то преживим, сваки дан ће бити по мало боље".

Београђани су се у Лакташима осећали као код куће, не само током утакмице, него од петка увече када су допутовали на северозапад Републике Српске.

"Нигде на свету нисам тако нешто доживео... Не волим ништа да обећавам, јер резултат није под мојом директном контролом. Али борићу се и дати све од себе да изгледамо боље и озбиљније".

Екипа Партизана вратио кући у ноћи између суботе и недеље, а већ у понедељак одлетеће за Француску, на меч 9. кола Еврокупа против Асвела.



Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зоран

09.12.2018 15:11

Био сам на утакмици,добра игра и заслузена побједа партизана.Поздрав за све навијаце партизана.

ОДГОВОРИТЕ